Beheer

Beheer

Office 365 migratie ondersteuning

RayFlexCom kan u ondersteunen bij het migreren van uw bestaande systeem naar Office 365. Wij zijn vanaf het begin betrokken geweest bij het inrichten en migreren van diverse ondernemingen naar Office 365. In de afgelopen jaren hebben wij een schat aan kennis opgebouwd waardoor wij uw organisatie probleemloos en zonder downtime van eindgebruikers kunnen migreren naar Office 365 van Microsoft.

Office 365 - Ondersteuning

Wanneer u een Office 365 abonnement bij Microsoft heeft afgesloten kunt via Microsoft diverse ondersteuning verkrijgen voor hulp en ondersteuning.

RayFlexCom Online Backup

Studies tonen aan dat meer dan 70% van de kleine en middelgrote bedrijven die een groot dataverlies leden, de crisis niet overleefden. Wij bieden een volledig geautomatiseerde back-up oplossing die transparant een back-up maakt van al uw zakelijke belangrijke gegevens naar een externe en beveiligde locatie, zonder de noodzaak voor handmatige back-up procedures.

Supportabonnementen

Zoals u wellicht vaker heeft gemerkt, is het van groot belang dat uw computersystemen zo goed mogelijk functioneren. Bedenkt u eens, wat kunt u nog doen wanneer u geen gebruik kunt maken van uw computer(netwerk) of wanneer uw gegevens verloren gaan? Wij bieden diverse support-contracten voor het optimale beheer van uw omgeving.

Werken in de Cloud

U heeft er vast over gelezen of zelfs al over nagedacht - Werken in de Cloud - maar er vele vragen waar u tegenaan kunt lopen;

Microsoft Office 365

De vertrouwde samenwerkings- en productiviteitsprogramma's van Microsoft Office, geleverd via de cloud. Iedereen kan gemakkelijk samenwerken en heeft overal toegang tot e-mail, webvergaderingen, documenten en agenda's. Office 365 biedt een hoogwaardige beveiliging en wordt ondersteund Microsoft.

ICT Beheer

Wanneer u een bedrijf heeft van 1 t/m 50 medewerkers, loont het vaak niet om een fulltime ICT Beheerder in dienst te nemen. Toch wilt u uiteraard beschikken over een goed functionerend netwerk en in geval van calamiteiten terug kunnen vallen op iemand die er verstand van heeft. Het is het natuurlijk belangrijk te zorgen dat uw medewerkers altijd over de informatie en tools kunnen beschikken die zij voor hun werkzaamheden nodig hebben.

Subscribe to RSS - Beheer