Beveiligingsproduct

Een product dat uw computer/netwerk tegen virussen, maar ook spyware, hackers en/of spam beschermd.

RayFlexCom Online Backup

Studies tonen aan dat meer dan 70% van de kleine en middelgrote bedrijven die een groot dataverlies leden, de crisis niet overleefden. Wij bieden een volledig geautomatiseerde back-up oplossing die transparant een back-up maakt van al uw zakelijke belangrijke gegevens naar een externe en beveiligde locatie, zonder de noodzaak voor handmatige back-up procedures.

Draytek Datacommunicatie Producten

DrayTek is een beursgenoteerde onderneming, door een getalenteerde groep engineers opgericht in 1997. Wereldwijd is DrayTek uitgegroeid tot een toonaangevende producent van datacommunicatie producten.

Acronis Backup & Recovery 11

Acronis® Backup & Recovery™ 11 helpt organisaties om met slechts één oplossing in hun behoeften aan noodherstel en gegevensbescherming in hun fysieke, virtuele en cloud-omgevingen te voorzien. Het is betaalbaar en vanaf overal in het netwerk eenvoudig te gebruiken. Bovendien biedt het hoogwaardige functies en de snelste herstel- en back-uptijden voor complete systemen, toepassingen en bestanden.

ESET Smart Security

ESET Smart Security is een uitgebreid beveiligingspakket dat antivirus en antispyware combineert met een persoonlijke firewall, antispam en andere verbeterde beveiligingsfuncties.

ESET NOD32 Antivirus

Stop alle internetbedreigingen; ESET NOD32 Antivirus beschermt u op het hoogste niveau terwijl u werkt, netwerkt of online games speelt. ESET NOD32 Antivirus heeft verbeterde detectie en beveiligingsfeatures. Direct uit ESET’s ontwikkelingslab zodat u de beste bescherming krijgt.

NOD32 Nederland

NOD32 Nederland is de schakel tussen mensen en kennis en is de toegewijde beveiligingspartner voor thuisgebruikers en het bedrijfsleven. NOD32 Nederland is distributeur van de volgende generatie virusbeveiliging, NOD32 Antivirus. Volgende generatie, omdat NOD32 Antivirus sneller en betrouwbaarder scant dan haar concurrenten en hiervoor een minimum aan systeembronnen nodig heeft.

Subscribe to RSS - Beveiligingsproduct