Werken in de cloud? Is de Sky the Limit?

Clouddienst

Office 365 migratie ondersteuning

RayFlexCom kan u ondersteunen bij het migreren van uw bestaande systeem naar Office 365. Wij zijn vanaf het begin betrokken geweest bij het inrichten en migreren van diverse ondernemingen naar Office 365. In de afgelopen jaren hebben wij een schat aan kennis opgebouwd waardoor wij uw organisatie probleemloos en zonder downtime van eindgebruikers kunnen migreren naar Office 365 van Microsoft.

Hostingpakket forward only

Hosting forward only, heeft u een domeinnaam geregistreerd maar wilt u hier nog geen website aan koppelen maar wel de mogelijkheid hebben om e-mail door te sturen en bezoekers van de website door te sturen naar een ander adres, dan is het hosting forward only pakket geschikt voor u.

Office 365 Voordelen

Voordelen Office 365
Bent u op kantoor en heeft u net dat bestand van thuis nodig, of andersom?
Bent u bij een klant en u heeft uw laptop niet meegenomen?
Uw e-mail is niet georganiseerd, u heeft overal iets staan?
Uw laptop is gestolen of gecrashed, wanneer heeft u voor het laatst een backup gemaakt?
Wanneer u zich herkent in bovenstaande problemen bent u waarschijnlijk toe aan een aan een nieuwe stap, Office 365!

Hostingpakket volledig

Hosting volledig, bent u het hosting standaard pakket ontgroeid of weet u gelijk al dat u meer capaciteit en mogelijkheden nodig heeft? Dan is voor u het hosting volledig pakket prima geschikt. Zelfs wanneer u nog niet genoeg heeft aan de standaardeigenschappen van dit pakket, kunt u dit uitbreiden met diverse opties zoals meer ruimte, meer dataverkeer en bereikbaar zijn onder meerdere domeinnamen.

Hostingpakket standaard

Hosting Standaard, genoeg voor basisgebruik en een eenvoudige website. Wilt u voor een schappelijk bedrag toch een volledig pakket om uzelf op internet te presenteren? dan is hosting standaard een prima pakket voor u. U krijgt ruimte voor uw website, e-mail met webmailmogelijkheid.

RayFlexCom Online Backup

Studies tonen aan dat meer dan 70% van de kleine en middelgrote bedrijven die een groot dataverlies leden, de crisis niet overleefden. Wij bieden een volledig geautomatiseerde back-up oplossing die transparant een back-up maakt van al uw zakelijke belangrijke gegevens naar een externe en beveiligde locatie, zonder de noodzaak voor handmatige back-up procedures.

Microsoft Office 365

De vertrouwde samenwerkings- en productiviteitsprogramma's van Microsoft Office, geleverd via de cloud. Iedereen kan gemakkelijk samenwerken en heeft overal toegang tot e-mail, webvergaderingen, documenten en agenda's. Office 365 biedt een hoogwaardige beveiliging en wordt ondersteund Microsoft.

Subscribe to RSS - Clouddienst