E-Mail

E-Mail is het meest gebruikte digitale communicatiemiddel ter wereld. Door middel van e-mail kunt u een persoon die een e-mailadres heeft een bericht sturen.

Office 365 migratie ondersteuning

RayFlexCom kan u ondersteunen bij het migreren van uw bestaande systeem naar Office 365. Wij zijn vanaf het begin betrokken geweest bij het inrichten en migreren van diverse ondernemingen naar Office 365. In de afgelopen jaren hebben wij een schat aan kennis opgebouwd waardoor wij uw organisatie probleemloos en zonder downtime van eindgebruikers kunnen migreren naar Office 365 van Microsoft.

Office 365 - Ondersteuning

Wanneer u een Office 365 abonnement bij Microsoft heeft afgesloten kunt via Microsoft diverse ondersteuning verkrijgen voor hulp en ondersteuning.

Office 365 Voordelen

Voordelen Office 365
Bent u op kantoor en heeft u net dat bestand van thuis nodig, of andersom?
Bent u bij een klant en u heeft uw laptop niet meegenomen?
Uw e-mail is niet georganiseerd, u heeft overal iets staan?
Uw laptop is gestolen of gecrashed, wanneer heeft u voor het laatst een backup gemaakt?
Wanneer u zich herkent in bovenstaande problemen bent u waarschijnlijk toe aan een aan een nieuwe stap, Office 365!

Hostingpakket volledig

Hosting volledig, bent u het hosting standaard pakket ontgroeid of weet u gelijk al dat u meer capaciteit en mogelijkheden nodig heeft? Dan is voor u het hosting volledig pakket prima geschikt. Zelfs wanneer u nog niet genoeg heeft aan de standaardeigenschappen van dit pakket, kunt u dit uitbreiden met diverse opties zoals meer ruimte, meer dataverkeer en bereikbaar zijn onder meerdere domeinnamen.

Microsoft Office 365

De vertrouwde samenwerkings- en productiviteitsprogramma's van Microsoft Office, geleverd via de cloud. Iedereen kan gemakkelijk samenwerken en heeft overal toegang tot e-mail, webvergaderingen, documenten en agenda's. Office 365 biedt een hoogwaardige beveiliging en wordt ondersteund Microsoft.

Subscribe to RSS - E-Mail