Leveranciers

Leveranciers van producten en/of diensten aan RayFlexCom

Draytek Datacommunicatie Producten

DrayTek is een beursgenoteerde onderneming, door een getalenteerde groep engineers opgericht in 1997. Wereldwijd is DrayTek uitgegroeid tot een toonaangevende producent van datacommunicatie producten.

Acronis

Acronis Inc. is een leidinggevende leverancier van software voor opslagbeheer en herstel. De gepatenteerde technologie voor het maken van schijf-images en beheer maakt het bedrijven mogelijk om hun digitale assets in zowel een fysieke als een virtuele omgeving te verplaatsen, beheren en onderhouden. the leading provider of storage management and disaster recovery software.

NOD32 Nederland

NOD32 Nederland is de schakel tussen mensen en kennis en is de toegewijde beveiligingspartner voor thuisgebruikers en het bedrijfsleven. NOD32 Nederland is distributeur van de volgende generatie virusbeveiliging, NOD32 Antivirus. Volgende generatie, omdat NOD32 Antivirus sneller en betrouwbaarder scant dan haar concurrenten en hiervoor een minimum aan systeembronnen nodig heeft.

Belcentrale

Voor het aanbieden van Hosted IP Telefonie maken wij gebruik van de diensten van Belcentrale. Wilt u ook gebruik gaan maken van digitale telefonie en profiteren van de voordelen dat dit met zich meebrengt? RayFlexCom kan u helpen bij het aansluiten en adviseren over de door belcentrale aangeboden diensten. 

Microsoft Silver Partner

Microsoft Silver Partner

Subscribe to RSS - Leveranciers