NOD32 Nederland

NOD32 Nederland is de schakel tussen mensen en kennis en is de toegewijde beveiligingspartner voor thuisgebruikers en het bedrijfsleven. NOD32 Nederland is distributeur van de volgende generatie virusbeveiliging, NOD32 Antivirus. Volgende generatie, omdat NOD32 Antivirus sneller en betrouwbaarder scant dan haar concurrenten en hiervoor een minimum aan systeembronnen nodig heeft. Als een van de weinige antivirus programma's biedt NOD32 Antivirus geavanceerde heuristische detectie. Nieuwe virussen worden opgespoord en verwijderd, al voordat een virusmelding of virusregistratie plaats vindt. NOD32 is ontwikkeld door Eset.

Eset is opgericht in 1992 en een wereldwijde beveilingssoftware solution organisatie. Het prijzen winnende antivirus systeem NOD32 verzekerd van maximale netwerk prestaties, geavanceerde heuristische detectie en gratis wereldwijde support. NOD32 biedt enterprise gebruikers de hoogste ROI, het resultaat van het verhoogd gebruikersgemak, vermindering van de downtime en hogere productiviteit.

NOD32 heeft meer Virus Bulletin 100% Awards dan welk ander antivirus product op de markt, door ononderbroken alle "in the wild" te detecteren zonder 'false positives' te genereren. Grote organisatie zoals Canon, Dell en Microsoft werken met NOD32, waardoor Eset al 4 achtereenvolgende jaren in de Deloitte's Technology Fast 50 CE staat. Eset is een B.V. met kantoren in San Diego (USA), Londen (UK), Praag (Tjechie) en het hoofdkantoor in Bratislava (Slovakije). Producten van Eset worden gedistrubeerd in meer dan 80 landen in de wereld.

Bron: www.nod32.nl/nod/organisatie/

ESET Certified Reseller

RayFlexCom is een door ESET gecertificeerde reseller. Dit wil zeggen dat u kunt rekenen op een vakkundig advies en installatie van de diverse ESET producten.

Partnertype: