Microsoft Office 365

Microsoft Office 365

De vertrouwde samenwerkings- en productiviteitsprogramma's van Microsoft Office, geleverd via de cloud. Iedereen kan gemakkelijk samenwerken en heeft overal toegang tot e-mail, webvergaderingen, documenten en agenda's. Office 365 biedt een hoogwaardige beveiliging en wordt ondersteund Microsoft. Ongeacht of u een klein bedrijf of een multinational bent, biedt Office 365 abonnementen die zijn toegesneden op de unieke behoeften van uw organisatie.

Microsoft Office 365, werk volledig in de cloud voor een zeer laag bedrag per gebruiker per maand

Dit serviceabonnement is geschikt voor organisaties met maximaal 25 werknemers die behoefte hebben aan:

  • Inclusief Office 2013 Professional voor op 5 computers per gebruiker
  • 50GB Hosted Exchange Mailbox per gebruiker!
  • Essentiële services voor e-mail, agenda's en websites
  • Gratis ondersteuning vanuit de onlinecommunity
  • Maandelijks opzegbaar abonnement
  • Werk samen aan bestanden in de cloud (een veilig zakelijk alternatief in de cloud)

Wilt u Microsoft Office 365 voor professionals en kleine bedrijven uitproberen? RayFlexCom heeft voor u een proefabonnement* samengesteld.

Klik hier om een proefabonnement voor kleine bedrijven premium uit te proberen*

Let op: wanneer u verwacht het abonnement voor meer dan 25 medewerkers te gaan gebruiken, kies dan voor de E-Abonnementen voor middelgrote en grote ondernemingen.

Microsoft Office 365 voor middelgrote en grote ondernemingen

  • Dankzij een eenvoudig te gebruiken beheerconsole kan RayFlexCom u ondersteunen op het gebied van productiviteit van de gebruikers, strategische planning en implementatie door de hele organisatie terwijl Microsoft de risico's en complexiteit van de techniek beheert.

  • U kunt rekenen op 24/7 professionele IT-ondersteuning van Microsoft om u te helpen uw beloften op IT-gebied aan uw gebruikers na te komen.

  • Sommige Office 365-serviceabonnementen bieden altijd actuele updates van Office Professional Plus, Exchange Online, SharePoint Online en Lync Online, zodat de IT-afdeling altijd de nieuwste productiviteitsservices aan gebruikers biedt.

  • RayFlexCom kan u adviseren en helpen bij het implementeren van Office 365.

Wilt u Microsoft Office 365 voor middelgrote en grote ondernemingen uitproberen? RayFlexCom heeft voor u een proefabonnement* samengesteld.

Klik hier om een proefabonnement E3 uit te proberen*

* Let op: de inhoud en voorwaarden van de aangeboden abonnementen worden door Microsoft bepaald, RayFlexCom kan u adviseren en begeleiden bij de implementatie van de door Microsoft aangeboden diensten.

Ondersteuning

Office 365 Ondersteuning door RayFlexCom

Wij horen graag uw ervaring met Office 365

Producttype: