SaaS (Software as a Service)

Software dat u tegen een vast bedrag per periode kunt gebruiken. U krijgt de software niet in bezit maar u mag het gebruiken zolang de overeenkomst geldt. De leverancier draagt er zorg voor dat de software binnen de geldende afspraken beschikbaar is via uw internetverbinding.

Office 365 Voordelen

Voordelen Office 365
Bent u op kantoor en heeft u net dat bestand van thuis nodig, of andersom?
Bent u bij een klant en u heeft uw laptop niet meegenomen?
Uw e-mail is niet georganiseerd, u heeft overal iets staan?
Uw laptop is gestolen of gecrashed, wanneer heeft u voor het laatst een backup gemaakt?
Wanneer u zich herkent in bovenstaande problemen bent u waarschijnlijk toe aan een aan een nieuwe stap, Office 365!

Hostingpakket volledig

Hosting volledig, bent u het hosting standaard pakket ontgroeid of weet u gelijk al dat u meer capaciteit en mogelijkheden nodig heeft? Dan is voor u het hosting volledig pakket prima geschikt. Zelfs wanneer u nog niet genoeg heeft aan de standaardeigenschappen van dit pakket, kunt u dit uitbreiden met diverse opties zoals meer ruimte, meer dataverkeer en bereikbaar zijn onder meerdere domeinnamen.

Hostingpakket standaard

Hosting Standaard, genoeg voor basisgebruik en een eenvoudige website. Wilt u voor een schappelijk bedrag toch een volledig pakket om uzelf op internet te presenteren? dan is hosting standaard een prima pakket voor u. U krijgt ruimte voor uw website, e-mail met webmailmogelijkheid.

RayFlexCom Online Backup

Studies tonen aan dat meer dan 70% van de kleine en middelgrote bedrijven die een groot dataverlies leden, de crisis niet overleefden. Wij bieden een volledig geautomatiseerde back-up oplossing die transparant een back-up maakt van al uw zakelijke belangrijke gegevens naar een externe en beveiligde locatie, zonder de noodzaak voor handmatige back-up procedures.

Werken in de Cloud

U heeft er vast over gelezen of zelfs al over nagedacht - Werken in de Cloud - maar er vele vragen waar u tegenaan kunt lopen;

Microsoft Office 365

De vertrouwde samenwerkings- en productiviteitsprogramma's van Microsoft Office, geleverd via de cloud. Iedereen kan gemakkelijk samenwerken en heeft overal toegang tot e-mail, webvergaderingen, documenten en agenda's. Office 365 biedt een hoogwaardige beveiliging en wordt ondersteund Microsoft.

Subscribe to RSS - SaaS (Software as a Service)