Webhosting

Hosting van uw website

Hostingpakket forward only

Hosting forward only, heeft u een domeinnaam geregistreerd maar wilt u hier nog geen website aan koppelen maar wel de mogelijkheid hebben om e-mail door te sturen en bezoekers van de website door te sturen naar een ander adres, dan is het hosting forward only pakket geschikt voor u.

Hostingpakket volledig

Hosting volledig, bent u het hosting standaard pakket ontgroeid of weet u gelijk al dat u meer capaciteit en mogelijkheden nodig heeft? Dan is voor u het hosting volledig pakket prima geschikt. Zelfs wanneer u nog niet genoeg heeft aan de standaardeigenschappen van dit pakket, kunt u dit uitbreiden met diverse opties zoals meer ruimte, meer dataverkeer en bereikbaar zijn onder meerdere domeinnamen.

Hostingpakket standaard

Hosting Standaard, genoeg voor basisgebruik en een eenvoudige website. Wilt u voor een schappelijk bedrag toch een volledig pakket om uzelf op internet te presenteren? dan is hosting standaard een prima pakket voor u. U krijgt ruimte voor uw website, e-mail met webmailmogelijkheid.

Webhostingpakketten

Als service speciaal voor onze vaste klanten bieden wij de mogelijkheid om via ons een websitehostingabonnement af te sluiten. Dit betekent dat wij voor u een plekje op het internet reserveren en onderhouden om uw website te presenteren.

Subscribe to RSS - Webhosting